Majlis Menandatangani MoU Di Antara Institut Sukan Negara Dan HPUPM | HOSPITAL PENGAJAR UPM (HPUPM)
» NEWS » Majlis menandatangani MoU di antara Institut Sukan Negara dan HPUPM

Majlis menandatangani MoU di antara Institut Sukan Negara dan HPUPM

Bukit Jalil, 18 September – Institut Sukan Negara mengadakan Majlis Perasmian bagi Program ISN INSPIRE 2020 dan Memeterai MoU bersama beberapa agensi termasuk Hospital Pengajar UPM.

Majlis perasmian program turut melancarkan beberapa inisiatif utama ISN yang telah disempurnakan oleh YB Dato’ Sri Reezal Merican Naina Merican, Menteri Belia dan Sukan.

Yang berbahagia prof datuk Dr zulkifli idrus, timbalan naib canselor (penyelidikan dan inovasi),upm yang mewakili yang berbahagia naib canselor upm telah hadir di majlis tersebut.Pegarah Hospital Pengajar UPM, Ybhg. Prof Madya Dr. Hj Muhammad bin Mohd Isa bersama beberapa wakil dari Hospital Pengajar UPM juga turut hadir.

Date of Input: 18/09/2020 | Updated: 24/09/2020 | amirahhani

SXDcVA4~