Lawatan YBhg. Dato' Naib Canselor UPM Ke HPUPM Bagi Menyantuni Pesakit Terdiri Dari Staf Dan Persara UPM | HOSPITAL PENGAJAR UPM (HPUPM)
» BERITA » Lawatan YBhg. Dato' Naib Canselor UPM ke HPUPM bagi menyantuni pesakit terdiri dari staf dan persara UPM

6 Jan - Naib Canselor UPM, YBhg. Dato' Dr. Mohd Roslan Sulaiman pada hari ini telah menziarahi keluarga Allahyarham Dr. Nik Mohd Faiz Nik Mohd Azmi, Pensyarah Kanan, Jabatan Pengajian Klinikal Veterinar, Fakulti Perubatan Veterinar, UPM yang meninggal dunia ketika selesai menamatkan larian Langkawi International Half Marathon pada Disember 2022.

Beliau kemudiannya menyantuni 22 orang pesakit yang terdiri dari staf, pesara dan pelajar UPM di Hospital Pengajar Universiti Putra Malaysia (HPUPM) yang diiringi oleh Pengarah HPUPM, Prof. Dr. Hamidon Basri.

Turut hadir, Pendaftar, Muhazam Mansor; dan Pengarah Pusat Islam UPM, Zuhaimi Abdul Rahim.

Tarikh Input: 09/01/2023 | Kemaskini: 09/01/2023 | amirahhani

LIHAT JUGA